kerkraam

De Toogdragers

 
Wij zijn misdienaargroep ‘De Toogdrager’


Bijna ieder weekend staan we op het priesterkoor en helpen we de past(o)or of andere voorgangers. We dragen de toortsen, brengen de offergaven naar het altaar en we luiden de bel. We vinden het erg leuk om tijdens de dienst op deze manier bezig te zijn!

Naast deze activiteiten gaan we ook elk jaar met de hele groep op pad.


Tarcisiusdag 

Dit jaar zijn we naar Drouwenerzand geweest. Dat is een klein attractiepark waar vooral kermisattracties staan. Daarnaast zijn er nog twee avonden waarop we in het parochiehuis iets leuks doen, zoals een film bekijken. Hierdoor is ‘De Toogdrager’ een hele gezellige club geworden.

 


 

 

Naar Drouwenerzand

 

De misdienaars zijn op 28 oktober naar Drouwenerzand geweest en er waren hele leuke attracties. Het was erg gezellig die dag. Het was ook heel rustig. Al het eten en drinken was gratis. We zijn in verschillende groepjes gegaan. Er was ook een soort trap bootje en daar waren 2 jongens in gegaan die zijn gaan staan. Een van hen is gevallen en er was ook nog een bootje waar kleinere kinderen in gingen en die vielen toen ook in het water. Alles is wel gewoon goed gekomen. Er waren 3 groten bij waarvan Merlijn de leiding had. Je kon er patat en nog veel meer eten. Het was een gezellige dag.

Tara Zeinstra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De groepsfoto van de toogdragers tijdens een dagje uit in 2010.


 

RK Kerk Dalfsen foto 1

RK Kerk Dalfsen foto 2

RK Kerk Dalfsen foto 3